Bibliotekets tilbud i efterårsferien begynder mandag med Teater Fairplays forestillingen »Små dyre dyr«.

Inspiration til efterårsferien: Ferietilbud på biblioteket

SILKEBORG I efterårsferien har Silkeborg Bibliotek arrangeret masser af gode tilbud til børn og unge og deres familier.

Mandag 16. oktober er der teater for børn mellem fire og ni år, når Teater Fairplay opfører »Små døde dyr« i Medborgerhuset.

Forestillingen handler om Ester og hendes lillebror, som en dag finder en død humlebi.

De beslutter sig for at begrave den og lave et begravelsesfirma med »Verdens bedste begravelser« for dyr.

Tirsdag kommer Klovnen Tape på besøg. Han spiller guitar med noderne balancerende på panden, og så mestrer han tårnhøj balancekunst. Han kan også tage benene på nakken.

Onsdag 18. oktober inviterer biblioteket børn og voksne til at deltage i en workshop med udgangspunkt i udstillingen »Søen fortællinger«.

Sammen med Silkeborg Ungdomsskole inviterer biblioteket indenfor i fantasiens verden torsdag og fredag når der er Fantasy Camp.

Torsdag fortæller forfatterne Malene Sølvsten og Nanna Foss om deres fantasybøger, og derefter er der arrrangeret forskellige workshops. Fredag går turen til Odense, hvor deltagerne er med til Harry Potter Festivalen.

»Skrallebang leger med børnebøger« er en legekoncert for børn i alderen to til syv år med fokus en række kendte børnebøger som Ole Lund Kirkegaards »Lille Virgil«, Benny Andersens »Snøvsen«, Cecil Bødkers »Silas og den sorte hoppe«, Flemming Quist Møllers »Cykelmyggen Egon« og Halfdan Rasmussens »ABC«, som alle har det til fælles, at de i år fylder 50 år.