Foto: Jakob Stigsen Andersen

Inspiration til efterårsferien: Masser af sjov i Gi Den Gas Palads

SILKEBORG I det sjove legeland - Gi Den Gas Palads i Silkeborg - er paladsets maskot, Prins Pilfinger, ved at forberede sig på den kommende efterårsferie. Det bliver en ferie smækfyldt med sjove aktiviteter for både børn og barnlige sjæle.

Alle - fra mormor til barnebarn på to år - kan have det sjovt med vores nye bowlingbaner, som er en smule mindre, så det er lidt nemmere at ramme keglerne.

Børnene har også mulighed for at stå på banerne, så spillet bliver lettere. Der er i øvrigt fri bowling, hvis man kommer tidligt om formidagen og om aftenen.

Hver dag er der chance for at møde den sjove maskot, frøprinsen Prins Pilfinger, der går rundt i legelandet og laver sjov med børnene. Og ellers kan man bowle, skyde, hoppe på hoppeborge eller spille airhockey osv. og måske af og ti at slappe af i bløde sofaer på hygge balkonen.

Når entreen er betalt, er næsten alle aktiviteter gratis.