Morten Ørum Madsen blev nummer 10 i Hainan Open. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Morten Ørum hentede flot resultat i Kina

Golfspiller fra Silkeborg nærmer sig sæsonfinalen på årets Challenge Tour

GOLF Den silkeborgensiske golfspiller Morten Ørum Madsen er tæt på at kvalificere sig til sæsonfinalen på årets Challenge Tour, Road to Oman, hvor de 45 bedste spillere kæmper om 15 kort til Europa Touren og en førstepræmie på ca. 553.000 kroner.

I weekenden avancerede Morten Ørum Madsen 10 pladser på ranglisten, hvor han nu er nummer 35, via en delt 10.-plads i den kinesiske turnering Hainan Open.

Den 29-årige silkeborgenser havde åbnet turneringen med to runder i 69 slag og en runde i 72 slag, og på finalerunden spillede Morten Ørum Madsen sig frem i feltet med en runde i 67 slag - fem under banens par. Samlet sluttede han i 11 under par.

10.-pladsen gav ca. 42.500 kroner i præmiepenge.