Stribevis af indbrud i Silkeborg-området

Pia Egeberg 

Politiet har haft travlt i weekenden, da flere har været offer for indbrud

SILKEBORG Voel, Lemming, Fårvang, Gjern og Silkeborg har været ramt af en række indbrud i weekenden. Der er blandt andet stjålet kontanter, pas, smykker og en vielsesring.

I Voel var det et hus på Vandværksvej, der i tidsrummet fredag fra klokken 17.30 til lørdag klokken 14.10 havde haft indbrud. Politiet ved ikke, hvordan tyven er kommet ind, men hele huset var gennemrodet. Der er stjålet kontanter, men ellers har politiet endnu ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Derudover blev der også begået indbrud på Dådyrvej i Voel i tidsrummet fredag klokken 13. til søndag klokken 10. Der var blevet et vindue brudt op, og tyven stjal penge, sølvtøj og smykker.

I Lemming har der i weekenden været to indbrud på Nisset Bygade.

Det første indbrud er sket i tidsrummet lørdag fra klokken 14 til klokken 22. Her havde indbrudstyven opbrudt en terrassedør formentlig med et koben. Derefter havde tyven stjålet to bærbare computere, en Asus og en Lenovo, tre Ipads, to Iphones og diverse smykker. En vielsesring med indgravering er også blevet stjålet. I ringen står der »Dorthe« og »23-06-2002« samt »21-08-2004«. Derudover er der blevet stjålet en pengeboks, som dagen efter blev fundet brudt op i en nærliggende have. I pengeboksen var blandt andet familiens pas.

Et andet sted på Nisset Bygade blev der begået tyveri i tidsrummet lørdag klokken 17.30 til 23.50. Tyven kom ind af en ulåst dør, og politiet fandt derfor ingen opbrudsmærker. Der er blevet stjålet smykker, tre bærbare computere af mærket Lenovo, samt 2700 kroner i kontanter.

I Fårvang var der i weekenden to indbrud.

På Elmevej blev der begået indbrud i tidsrummet fredag klokken 10 til søndag klokken 13.30. Der var blevet opbrudt et vindue og stjålet penge og smykker.

Et andet sted i Fårvang, på Skovvænget blev der begået indbrud i tidsrummet lørdag klokken 17 til søndag klokken 12. Politiet har endnu intet overblik over, hvad der er blevet stjålet, men et vindue var blevet brudt op.

I Silkeborg på Suensonsvej var der i weekenden to indbrud.

Det første indbrud skete kl. 03.29 natten mellem lørdag og søndag i en virksomhed. Der var blevet knust en rude i en glasdør på første sal, hvorefter tyven så kunne åbne døren. Alarmen gik i gang, og ifølge politiet ser der ikke ud til at være stjålet noget.

Et andet sted på Suensonsvej, hos genbrugsbutikken Blå Kors, blev der begået indbrud natten til søndag klokken 00.12. Alarmen gik i gang, da en sten blev kastet gennem en rude, og der fik tyven ifølge politiet heller ikke held til at stjæle noget.

I Gjern blev der begået indbrud i en villa på Egeholmvej i tidsrummet lørdag klokken 15 til søndag klokken 10.50. En rude er knust i en terrassedør med en sten, og der er blevet stjålet smykker, 2000 kroner samt et ukendt beløb i euro og norske kroner.