Peter Mølkjærfra DI Silkeborgs bestyrelse stod for overrækkelse af initiativpris og blomster til Combi-Therms direktør Henrik Christoffersen. Foto: DI Silkeborg

Initiativ-pris fra DI går til virksomhed i Knudlund

KNUDLUND Der var feststemning hos Combi-Therm i Knudlund, da firmaet fredag eftermiddag fik besøg af repræsentanter for DI Silkeborg samt borgmester Steen Vindum (V), for besøget gjaldt overrækkelsen af den fornemme pris Initiativprisen, som DI Silkeborg i år har tildelt netop Combi-Therm.

Knudlund-virksomheden producerer emballage til så forskellige produkter som fødevarer, medicin og asfalt, som alle skal bevare en bestemt temperatur under transport. Og med Initiativprisen vil DI Silkeborg fremhæve Combi-Therms evne til at gøre en ekstra indsats for hele tiden at udvikle virksomheden, blandt andet med fokus på både genanvendelse af spildmateriale, cirkulær økonomi og helt nye produkter.

Formålet med den årlige initiativpris er at hædre virkelyst, kreativitet og skabertrang hos en mindre virksomhed i medlemskredsen.

Med DI Silkeborgs Initiativpris 2017 er Combi-Therm A/S en af i alt 18 kandidater til DI’s nationale initiativpris, som uddeles på DI’s årlige konference for små og mellemstore virksomheder i 2018.

Combi-Therm har hovedsæde i them og en mindre afdeling i Randers.

I alt beskæftiger man omkring 35 medarbejdere. bg