Brøndbys Simon Tibbling fyrer løs og scorer til 4-1, da Brøndby søndag vandt 4-1 over Silkeborg i Superligaen. Kampen blev spillet i Brøndby. /ritzau/Lars Poulsen.

SIF’s pokalkamp skal spilles om

Peter A. Sørensen 

SIF mister sejren over HIK

FODBOLD SIF skal ud i en ny pokalkamp mod HIK. Det står fast, efter Fodboldens Disciplinærudvalg har taget en en protest fra HIK til følge.

Klubben protesterede over, at straffesparkskonkurrencen blev afviklet efter den såkaldte ’ABBA-model,’ hvor det ene af holdene starter med at sparke, hvorefter hvert hold skiftevis har to straffespark i træk, indtil begge mandskaber har haft fem forsøg fra 11-meter-pletten.

Af Fodboldens Disciplinærinstans’ kendelse fremgår: ”Fodboldens Disciplinærinstans finder, at straffesparkskonkurrencen ikke er blevet afviklet i overensstemmelse med propositionerne for DBU’s Landspokalturnering og fodboldloven, idet straffesparkene skiftevis skal udføres af en spiller fra hver hold… Fodboldens Disciplinærinstans vurderer, at den forkert afviklede straffesparkskonkurrence har haft direkte indflydelse på kampens resultat.”