Car keys in a man's hand.

Regatta-bilen sælges

Pia Egeberg 

Regatta-bilen skal sælges, og beløbet skal gives til velgørenhed

SILKEBORG Vinderen af Regattabilen, som Lions International i Silkeborg havde som hovedpræmie i forbindelse med deres salg af Regatta-hæfter, blev aldrig fundet. Og den situation kom bag på folkene i Lions.

- For klubben er det her en helt ekstraordinær situation, så der lå ikke en plan b klar. Vi har brugt rigtig mange ressourcer på at finde ud af, hvad der så skulle ske med bilen, og nu har vi bestemt, at den skal sælges, siger Steen Villumsen, præsident for Lions Silkeborg.

Det beløb, som Lions Silkeborg får for bilen, skal udelukkende gå til ekstraordinære donationer, men endnu ved man ikke, hvem pengene skal gå til.

- Vi vil gå ud og undersøge, hvem der eventuelt kunne bruge donationer rent lokalt. Men vi vil også gerne, at nogen kommer til os med spændende velgørende projekter. De her ekstra penge giver os mulighed for at støtte nogle ekstraordinære steder, som vi normalt ikke ville have mulighed for at støtte økonomisk, siger Steen Villumsen.

Da Lions fandt ud af, at bilen ikke ville blive afhentet af vinderen, havde organsisationen flere muligheder oppe og vende. Men de ville ikke trække et nyt vindernummer.

- Vi har selvfølgelig tænkt tanken, men hvor mange hæfter er egentlig i spil endnu? Sandsynligvis ikke særlig mange. Hvis man trak et nyt nummer, var chancen for, at endnu en vinder ikke dukkede op, stor, siger Steen Villumsen.

Der kommer til at gå noget tid, inden Lions Silkeborg finder ud af, hvem der skal have de ekstra penge, men man ser også frem til at få lukket sagen med Regatta-bilen.