Modelfoto: Colourbox

25-årig mand fængslet for voldtægtsforsøg

Adam Haff 

Eks-kærester uenige om, hvad der skete natten til fredag

VOEL En 25-årig mand fra Silkeborg blev fredag formiddag varetægtsfængslet frem til 3. november.

Manden er sigtet for voldtægtsforsøg i forbindelse med et besøg hos mandens 24-årige eks-kæreste i Voel. Kvinden har fortalt poltiet, at manden uden at være inviteret pludselig stod hjemme hos hende omkring midnat til fredag.

Henover natten skændtes de to og på et tidspunkt udartede skænderier i håndgemæng. Kvinden har oplyst politiet, at manden væltede hende om på sengen og forsøgte at voldtage hende. Det lykkedes ikke og eks-kæresten forlod adressen. Herefter ringede kvinden til politiet og anmeldte manden for overfaldet. Og ringede bagefter til manden og fortalte, hun havde anmeldte ham. Han kontaktede selv politiet lørdag formiddag, hvor han blev anholdt og sigtet for voldtægtsforsøg.

De to eks-kærester beskylder gensidigt hinanden for at være sygelig jaloux. Manden forklarede politiet, at han var inviteret af kvinden. Hun lagde selv op til sex. De kyssede og kælede, men pludselig afbrød kvinden seancen og »gik amok«. Der opstod et mindre slagsmål og manden forlod stedet, har han forklaret.

Både manden og kvinden gennemgik fredag retsmedicinske undersøgelser. Under grundlovsforhøret nægtede manden sig skyldig i anklagen om voldtægtsforsøg.

Nu skal politiet blandt andet undersøge de to eks-kæresters forudgående korrespondance, oplyser politikommissær John Toft, politiet i Silkeborg.