Elever og lærere på Gødvad Efterskole afholder »Juicens dag« for hele byen, hvor der presses æbler til juice. Foto: Gødvad Efterskole

Juicens dag på Gødvad Efterskole

GØDVAD Hvert år i oktober måned afholder Gødvad Efterskole på Stavangervej »Juicens dag«, i år er det lørdag den 28. oktober. Det er en eftermiddag, hvor skolen åbner dørene for Silkeborgs borgere. Her er alle meget velkomne til at medbringe egne æbler og få presset dem til juice under kyndig vejledning af skolens elever og lærere. Det eneste, man skal huske, er æbler og dunke eller flasker til at transportere juicen hjem i.

Har man ikke sine egne æbler, er man meget velkomne alligevel. Der er en kop kaffe og et stykke kage til alle, og skolens elever vil vise rundt på skolen og fortælle om efterskolelivet, bl.a. om skolens landbrug med dyr, gartneri og meget mere. Og der er smagsprøver på juice fra æbler, der plukket i skolens æbleplantage med omkring 600 æbletræer.

Der er ingen tilmelding, man kan blot møde op.