Foto: Colourbox

Morgensang, juniorklub og godnathistorie

GØDVAD I den kommende uges tid har Gødvad Sogn tilbud til alle aldre - ud over de almindelige gudstjenester. Søndag den 29. oktober om eftermiddagen er der juniorklub for alle i 4.- 6. klasse i Dybkær Sognegård. Onsdag den 1. november er der morgensang i Dybkær Kirke - en halv times tid med nye og gamle salmer og sange.

Ved aftenstid, også onsdag den 1. november, er der sæsonens sidste godnathistorier i Dybkær Kirke. Børn og voksne sætter sig på tæpper i kirken, og sammen åbner de kirkens store bibel, der er fyldt med gode historier. Deltagerne skal også synge, bede Fadervor m.v. Arrangementet er primært for børn i alderen 0-6 år, men større børn, bedsteforældre og alle andre er også velkomne. Efter en halv times tid er der fællesspisning i sognegården. Det hele er gratis.