Prinsens Musikkorps spiller i Bilernes Hus på søndag. Foto: Thomas Juul/Juulfotografi

Klassisk koncert i Bilernes Hus

Susanne Elmark synger og Prinsens Musikkorps spiller blandt skinnende nye biler på søndag

MUSIK Sopranen Susanne Elmark er solist ved en klassisk koncert i utraditionelle rammer, når Prinsens Musikkorps søndag eftermiddag spiller i Bilernes Hus. Koncerten vil ud over en italiensk afdeling også invitere publikum et smut til New York og Broadway. I denne afdeling står den nemlig på masser af berømte musicaltoner af blandt andre George Gershwin og Bernsteins »Westside Story«.

Prinsens Musikkorps er et af Forsvarets tre fuldtidsprofessionelle musikkorps og består af 16 toptunede musikere. Orkesterets kunstneriske leder er den berømte, norske musiker, Ole Edvard Antonsen. Han dirigerer koncerten, som er en del af Salling Bank Master Series, hvor målet er at tilbyde musik fra øverst hylde i Jylland.

Silkeborg er sammen med to andre jyske byer - Viborg og Skive - udpeget til at få seks koncerter i løbet af efteråret og foråret med Prinsens Musikkorps, som ved hver koncert præsenteres forskellige solister.

Koncerten med Susanne Elmark i Bilernes Hus er nummer to i serien efter en koncert i Jysk Musikteater i september med Ole Edvard Antonsen som solist på trompet.