Efter et besøg af bloggere fra Aarhus laver Museum Jorn nu en konkurrence med gæsternes egne portrætter.

Konkurrence om bedste Sherman »look-a-like«

Museum Jorn åbner konkurrence om bedste Cindy Sherman-inspirerede selvportræt

KUNST Museum Jorn har netop haft besøg af otte livsstilsbloggere fra Aarhus, som gik på opdagelse i den aktuelle udstilling med den amerikanske fotokunstner Cindy Sherman. Besøget kulminerede i en fotosession i ægte Cindy Sherman-stil, hvor bloggernes personlige fortolkninger af kunstnerens univers blev foreviget med fotografier.

I den anledning opfordrer Museum Jorn gæsterne til at gøre det samme i en fotokonkurrence på Instagram.

- I stedet for at dele den vanlige selfie eller Snapchat, opfordrer vi gæsterne til at dele deres mest Cindy-inspirerede selvportræt. Så hvis man er nysgerrig, og klar på at eksperimentere med sit udseende ved hjælp af eksempelvis make-up, paryk, mimik, lys og fotografi - så kan man dele sit Cindy-inspirerede billede under #facecindysherman og deltage i konkurrencen om at vinde et Cindy Sherman katalog og to fribilletter til Museum Jorn, fortæller kommunikationschef Lars Hamann.

Udstillingen med Cindy Sherman, som er en del af Aarhus 2017 Europæisk Kulturhovedstads’ efterårsprogram, kan ses til 10. december.