Handelschef Claus Broe og Keld Elmegaard Mortensen fra Stafet for Livet sender mere end 32.000 kr. til Knæk Cancer.

Butikker sender penge videre til Knæk Cancer

Butikker solgte lysposer til ceremoni på Torvet

SILKEBORG En lang række lokale butikker var med til at sælge lysposer i forbindelse med det store Knæk Cancer-arrangement på Torvet i tirsdags.

Handel Silkeborg har nu gjort resultatet op og kan oplyse, at ud af de omkring 800 lyspose til den smukke lysceremoni havde butikkerne solgt 642. Det betdyer, at Handels Silkeborg sammen med Stafet for Livet kan sende 32.000 kr. videre til Kræftens Bekæmpelse.

- Samarbejdet med Handel Silkeborg underbygger på bedste vis, at Silkeborg står sammen om at Knække Cancer. Vi er rigtig glade for samarbejdet, som forhåbentlig kan udbygges. Når så mange silkeborgensere købte og skrev lysposer understreger det bare, hvor mange der i grunden på den ene eller anden måde har kræft tæt inde på livet, og det gør at samarbejdet i den grad giver mening, siger Keld Elmegaard Mortensen fra Stafet For Livet.

Også handelschef Claus Broe er begejstret for samarbejdet med Stafet for Livet.

- Et samarbejde som de går meget positivt og aktivt ind i og som betyder at - stort set - alt kan lade sig gøre. Vi er allerede enige om at gentage samarbejdet næste år, i form af projektet »Sammen er vi stærkere« lørdag d. 12. maj, siger Claus Broe. kh