Kasper Olsen er fortid i BSV. Foto: Martin Ballund

BSV sælger bagspiller til ligakonkurrent

Michael Helligsø 

Kasper Olsen er kommet i overskud i BSV, som han forlader med øjeblikkelig virkning

HåNDBOLD Der er gang i svingdøren i Bjerringbro-Silkeborg.

Klubben er ved at hente den slovenske keeper Aljosa Rezar, der kun er et lægetjek fra at skifte til klubben, men til gengæld siger BSV med øjeblikkelig virkning farvel til bagspilleren Kasper Olsen.

Tirsdag aften blev det officielt, at han skifter til en anden klub, der har købt ham fri af kontrakten med BSV. Flere medier har berettet om, at det er Sønderjyske, der er hans nye arbejdsgiver, og de oplysninger kan Midtjyllands Avis bekræfte.

- Jeg er ked af at skulle sige farvel midt i en sæson. Det er aldrig optimalt. Man føler et eller andet sted, at man svigter holdkammeraterne lidt, fordi man med sådan et skifte mest tænker på sig selv.

- Jeg har fået et tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg kommer til en klub, hvor jeg får en stor rolle, og jeg er taknemmelig over, at Bjerringbro-Silkeborg har givet mig muligheden for at sige ja til dette tilbud, siger Kasper Olsen.

Handlen med bagspilleren, der har været marginalspiller i klubben, giver luft i BSV’s budget til at hente den nye målmand.

- Vi er altid glade, når vores spillere gør det godt for os, og når vi lykkes med at sende vores spillere godt videre. Kasper Olsen har fået et kanontilbud, og vi ønsker ham alt mulig held og lykke fremover, siger cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen.

- At slippe Kasper Olsen før tid frigør nogle økonomiske ressourcer, som giver os mulighed for at forstærke os nu og her på målmandsposten. I truppen har vi Mads Øris, der er klar til at påtage sig en større rolle i bagkæden, og samtidig får vi snart Johan Hansen tilbage, hvilket gør, at vi kan bruge Jacob Lassen noget mere i bagkæden, siger træneren.