Kasper Dolberg er rykket ned på U21-landsholdet. Foto: Gregers Tycho/Ritzau Foto

Dolberg droppet til playoffkampe

Michael Helligsø 

Voel-drengen er rykket ned på U21-landsholdet, hvor han bliver holdkammerat med Robert Skov og Sammy Skytte

FODBOLD Når det danske A-landshold om et par uger skal spille de to afgørende VM-playoffkampe mod Irland, bliver det uden Kasper Dolberg.

Den 20-årige stortalent fra Voel var ellers udtaget i den seneste landsholdstrup til kampene mod Montenegro og Rumænien, men denne gang er der ikke blevet plads til ham blandt Åge Hareides udvalgte.

Han er i stedet rykket ned på U21-landsholdet, hvor hans tidligere holdkammerater fra ungdomstiden i Silkeborg IF, Robert Skov og Sammy Skytte, også er med.

De kan alle tre se frem til at skulle EM-kvalifikationskamp mod Polen på udebane, hvor U21-landsholdet skal fortsætte de fine takter, som holdet har indledt EM-kvalifikationen med.

På A-landsholdet er der i Kasper Dolbergs fravær fundet plads til Feyenoords Nicolai Jørgensen, Nicklas Bendtner fra Rosenborg og Atalantas Andreas Cornelius til pladserne helt i front, hvor Yussuf Poulsen og Viktor Fischer også kan spille.

Desuden er Martin Braithwaite udtaget til truppen fra den 11. november, hvor Danmark spiller den første playoffkamp i Parken mod Irland.