Andreas Knappe skal igen på jagt efter en ny klub i USA, da han er blevet frtistillet i Washington Redskins. Foto: Ritzau Foto

Medie: Knappe er fritstillet igen

Michael Helligsø 

Den 26-årige Silkeborg-dreng nåede kun at få to uger i Washington Redskins’ practice squad

AMERIKANSK Fodbold Turen i rutsjebanen fortsætter for Andreas Knappe.

For to uger siden kunne den 26-årige Silkeborg-dreng juble over, at han blev hentet til Washington Redskins, der gav ham en plads i klubbens practice squad, men nu skal den 206 centimeter høje dansker allerede finde et nyt sted at spille.

Ifølge både det amerikanske medie nfltraderumors.co og det danske NFL-medie Gulklud.dk har Washington Redskins valgt at fritstille Andreas Knappe, der altså ikke imponerede klubben tilstrækkeligt i den tid, han var hos Redskins.

Redskins har ellers mange skader i den offensive linje, hvilket burde være en fordel for Andreas Knappe, hvis position er offensive tackle. Men Redskins har hentet flere nye spillere til netop den plads, og derfor er Silkeborg-drengen igen kommet i overskud. I stedet for Andreas Knappe henter Redskins amerikaneren Givens Price ind på holdet. Det skriver BT.

Washington Redskins har dog endnu ikke bekræftet, at Andreas Knappe skulle være fristillet.

I opstarten til den nye sæson blev Silkeborg-drengen hentet til Atlanta Falcons, men her blev han også hurtigt fritstillet.

Derfor er han nu igen på jagt efter en ny klub for at forfølge drømmen om at komme til at spille i NFL.