Kuno Danielsen så det her syn efter vælgermøde i Sjørslev. Billedet har han selv taget og lagt på Facebook.

DF’er fik dæk punkteret midt under vælgermøde

Rasmus Viuff 

Kuno Danielsens bil udsat for hærværk ved vælgermøde i Sjørslev

SJØRSLEV-DEMSTRUP Kuno Danielsen, kandidat til byrådet for Dansk Folkeparti, deltog i vælgermøde tirsdag i Sjørslev Sognegård.

Da han kom ud mødte der ham en ubehagelig overraskelse. Det ene dæk på hans bil var punkteret.

På Facebook fortæller Kuno Danielsen blandt andet:

»En flink mand fra byen (Lars) hjalp med en kompressor og luft til at jeg kunne komme hjem. Nu har jeg så været på værksted for st få lappet dækket.... og nu viser det sig at jeg har været udsat for hærværk på min bil, da der er stukket hul i dækker to steder på siden. Er det virkeligt nødvendigt at gøre den slags. Det koster mig nu et nyt dæk, men tak til gerningsmanden, at det kun var et dæk«.

Det har ikke været muligt at få yderligere kommentar fra Kuno Danielsen.