Lisbeth Zornig Andersen holder på tirsdag foredrag om de mange unge, der havner på kanten af samfundet - og er i alvorlig fare for at falde ud over den.

Lisbeth Zornig holder foredrag om unge på kanten

SILKEBORG Tirsdag den 7. november om aftenen holder den kendte debattør, forfatter, tidligere formand for Børnerådet og meget andet, Lisbeth Zornig Andersen, foredrag i Silkeborg om »Unge på kanten«. Foredraget holdes på Via University College, Nattergalevej 1, Silkeborg.

Foredraget handler om, at flere og flere unge havner på kanten af samfundet. Hver femte ung er i fare for aldrig at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Og som noget nyt er det også middelklassens børn, der nu snubler i livet.

Nogle unge vender frustrationerne indad og straffer sig selv med selvskade, spiseforstyrrelser og selvmordstanker. Andre vender frustrationen udad. Mange andre kæmper med angst, stress og rusmiddelmisbrug.

I foredraget sætter Lisbeth Zornig fokus på spørgsmål som:

Hvordan skal vi forstå udviklingen? Er vi ved at masseproducere fremtidens underklasse? Har de seneste års indsatser for at støtte udsatte unge fejlet? Hvad går galt? Hvad kan vi gøre bedre?