Røveren truede ekspedienten til at udlevere sig penge, da han klokken 19.42 gik ind i kiosken på Nylandsvej i Silkeborg.

Ubevæbnet ung mand røvede kiosk

Adam Haff 

Kig Ind Kiosken blev onsdag aften udsat for røveri, da ung mand krævede alle penge udleveret

SILKEBORG Kig Ind Kiosken på Nylandsvej i Silkeborg blev onsdag aften udsat for røveri.

Klokken 19.42 kom en anslået 18-20-årig mand ind i butikken. På det tidspunkt var der ingen andre kunder. Røveren råbte til den 18-årige ekspedient, at han ville have pengene. Han fik udleveret et mindre kontantbeløb og stak herefter af i ukendt retning.

Røveren var ikke bevæbnet og han var heller ikke maskeret, oplyser politiet i Silkeborg. Da han var ude af lokalet ringede den unge kvindelige ekspedient til politiet.

Gerningsmanden var dansk-udseende med lys hud og muligvis blå øjne. Han havde »en drenget« stemme, og talte dansk. Manden var 180-190 centimeter høj og almindelig af bygning.

Han bar en sort læderjakke med små hvide aftegninger og sorte stropper nederst på jakken. Han havde også en sort hættetrøje på. Den havde en lys stribe fra en lynlås på hætten. Røveren bar også et par sorte bukser og gummisko med hvide såler.

Det er ikke første gang, kiosken bliver udsat for røveri. Helt slemt stod det til omkring årsskiftet til 2014. Over et par måneder blev kiosken udsat for hele tre røverier af et par unge mænd, som blev pågrebet og dømt.