Omvendt vælgermøde i Alderslyst

Jesper Rosenquist 

Fire byrådskandidater inviterer til et omvendt vælgermøde, hvor de vil lytte til, hvad borgerne ønsker i Alderslyst

SILKEBORG Normalt er det byrådskandidaterne, der snakker det meste af tiden på vælgermøderne, men det bliver lige omvendt, når fire byrådskandidater har indkaldt til vælgermøde om aftenen torsdag 9. november i Silkeborg Boldklubs klublokaler på Søholt.

Det fortæller det socialdemokratiske byrådskandidat Viggo Thing-gaard, der sammen med Claus Rytter (S), Leif Lund (Silkeborglisten) og Vagn Larsen (Deltagerlisten) med vælgermødet vil sætte særligt fokus på Alderslyst.

- Hvilke tanker, visioner og drømme har du i forhold til Alderslyst-området, og hvordan kan vi sammen realisere dette sammen med borgerne, foreninger, organisationer og andre nøglepersoner fra området? Det er faktisk det, vi gerne vil have nogle bud på i forbindelse med dette »omvendte valgmøde«.

- Vi vil som byrådskandidater lytte, undres og selvfølgelig også udfordre dine tanker og ideer, men selvfølgelig også finde nogle ting, som vi kan være fælles om at arbejde videre med og eventuelt bringe videre i det politiske system, siger Viggo Thinggaard.