Terapeut Inge Svane holder foredrag om traumer og PTSD på Gothenborg.

Personligt foredrag om traumer

THEM 46-årige Inge Svane ved af egen erfaring, hvordan det er at gå med et traume i kroppen. Hun er vokset op med en syg mor, der havde både gigt, kræft og »dårlige nerver«, som angst og depression blev kaldt på den tid.

Inge Svane er i dag uddannet SE-terapeut (Somatic Experiencing) og holder foredrag om traumer og PTSD.

Torsdag den 16. november kommer hun til Them og holder et personligt og fagligt foredrag på Gothenborg, hvor hun vil give tilhørerne indsigt i, hvad traumer er og hvordan man bedre kan forstå kroppens signaler. Hun vil fortælle om SE-behandling og vise, hvordan man ved hjælp af konkrete øvelser kan hjælpe med at skabe ro og balance i kroppen.

- Mange siger, at traumer og PTSD er noget, du skal leve med resten af livet. Mange har opgivet og lært at leve med deres fysiske og pyskiske symptomer, men får du den rette behandling, kan du lære at leve et liv uden at være i alarm. Traumer og PTSD er ikke en livstidsdom, siger Inge Svane.

Hun er uddannet som pædagog, familierådgiver, terrapeut og supervisor på Kempler Instituttet og driver sin egen klinik, Better Flow, ved Langå.