Ældre Sagen i Them inviterer til brunch på Velling Koller, der også tidligere har dannet ramme om fællesspisning i anledning af den landsdækkende begivenhed »Danmark spiser sammen«.

»Danmark spiser sammen« på Velling Koller

THEM Ældre Sagen i Them inviterer søndag den 12. november til brunch på Velling Koller ved Bryrup. Det sker i anledning af den landsdækkende begivenhed »Danmark spiser sammen«, der er et led i kampen for at bekæmpe ensomhed.

Temaet for »Danmark spiser sammen« er i år: Når to bliver til én.

I forbindelse med brunchen på Velling Koller vil sognepræst i Them, Majbritt Kjærsgaard Roulund, fortælle om, hvordan man kommer videre uden at blive ensom efter tabet af for eksempel en ægtefælle, forældre, børn - eller et job.

Formålet med fællesskabet om måltidet er at møde nye mennesker, som måske bliver til nye venner. Alle er velkomne til at deltage.