- Der sker mange tiltag i Silkeborg, som jeg gerne vil være en del af. Senest eksempelvis hele etableringen af Campus her på Bindslevs Plads. Når alt kommer på plads, så bliver det fyldt med liv. Så ligger La Casita pludselig meget centralt. Det bliver noget helt andet, og der åbner sig nogle nye muligheder for mig, siger Sanne Brøns Jensen, der i 20 år har stået bag La Casita Mexicantina på Bindslevs Plads. Foto: Martin Ballund

Fejrer 20 år med nachos, enchiladas og burritos

Peter Bruvik-Hansen 

Sanne Brøns Jensen har i 20 år stået i spidsen for den mexicanske restaurant La Casita Mexicantina på Bindslevs Plads, som hun fortsat udvikler på

FøDSELSDAG Efter 20 år i spidsen for La Casita Mexicantina på Bindslevs Plads, har Sanne Brøns Jensen efterhånden et stort kendskab til det mexicanske køkken.

Og selvom det måske kan synes en kende kulinarisk ensporet udelukkende at have fokus på det mexicanske køkken, så banker hendes hjerte fortsat varmt for nachos, enchiladas og burritos. Så meget, at en god dansk hakkebøf med bløde løg, hvide kartofler og brun sovs ikke kan lokke.

- Nej tak, smiler Sanne Brøns og tilføjer.

- Det mexicanske køkken kan så meget, hvis man folder det ud. Og så er jeg vild med de krydderier, der er så karakteristisk for mexicansk mad. Så nej, jeg er absolut ikke træt af mexicansk mad. Men det kan da godt være, at min familie kunne tænke sig noget andet på menuen, griner hun, der sidste år rundede 40 år, og således har beskæftiget sig med restauranten i hele sit voksne liv.

Udfordrer sig selv
Og det har ikke været noget stillestående liv, forsikrer Sanne Brøns, der gennem årene har holdt fast i restaurantens basis, men løbende udvidet og udviklet menuer og køkken.

- Nye tiltag er det, der har været med til at gøre det spændende. Jeg mener, man bør udfordre sig selv, siger hun, der med succes senest har arrangeret en street food weekend, men eksempelvis også har udvidet repertoiret med små mexicansk inspirerede tapasretter.

Også den faste musikalske torsdagsunderholdning med Jan Blüthgen, »romantisk aften« og arrangementer med gin og tapas, er kommet på programmet på det seneste.

Sanne Brøns Jensen markerede de første 20 år med reception tirsdag, og har i de kommende dage gode tilbud på menukortet.