Carpark North er et af de populære bands, der til maj vender tilbage til Hede Rytmer. Foto: Martin Ballund

Hele programmet klar til Hede Rytmer

Christian Kloch Larsen 

De sidste fire navne til sommerens rockfest i Indelukket er nu offentliggjort

FESTIVAL Hede Rytmer kan nu lukke op for posen og offentliggøre de sidste fire navne til sommerens rockfest i Indelukket.

Det er Carpark North, Minds of 99, Shaka Loveless og så festivalens efterhånden faste indslag Queen Machine, som kommer på plakaten sammen med Aqua, Michael Falch, Thomas Helmig, Magtens Korridorer, Karl William og dj-stjernen Martin Jensen.

- Generelt har vi lagt en profil med lidt mere energi og lidt mere uptempo end de tidligere år. Rocken er godt repræsenteret, og det samme er poppen, og så har valgt flere nyere navne som alle har oplevet stor succes, nemlig Karl William, The Minds of 99 og vores lokale dj Martin Jensen, siger Oliver Zähringer.

Toppen af dansk rock
Om de fire nye navne på plakaten, siger han.

- Carpark North har ramt toppen af dansk rock og er et af de bands, som publikum efterspørger hvert eneste år. Shaka Loveless, som er lokal, har en fantastisk energi og et drive, som når langt ud over scenekanten.

- The Minds of 99, som vi var tæt på at booke allerede til Hede Rytmer i år, repræsenterer jo næste generation, og er et band, som jeg synes har et stort potentiale til at udvikle sig til et af de store navne på den danske livemusikscene de kommende år.

- Og så er der jo igen Queen Machine, som leverer varen hver gang, og derfor også er et fast navn ved Hede Rytme år efter år.

Om to uger - torsdag 23. november - offentliggør Hede Rytmer spilletiderne og hvem af de 10 navne, der spiller fredag og lørdag. Samtidig åbner Hede Rytmer for salget af dagbilletter, mens der allerede er gang i salget af partoutbilletter.

Det ligger dog allerede fast, at Hede Rytmer åbner allerede torsdag aften med tributerock og navne som Best of Bowie, Die Herren, Bryan Adams Tribute og Almost AC/DC.

Hede Rytmer 2018 finder sted fra torsdag 24. til lørdag 26. maj.