Valgmøde om børnenes fremtid

SILKEBORG Det handler om børn, når forældre og Forældrenævn Silkeborg mandag aften står for et valgmøde i medborgerhuset under overskriften »Stem for børnenes fremtid«.

Debatten kommer til at handle om, hvad politikerne vil for børn og unge i Silkeborg Kommune de næste fire år.

Nogle af de emner, der bliver taget fat i er, hvad daginstitutioner og skoler skal gøre bedre, hvordan Silkeborg Kommune bliver børnenes kommune, skal der lukkes skoler, og skal der færre elever i klasserne og flere penge til skolerne?

I politiker-panelet sidder Svend Thue Damgaard (S), Johan Brødsgaard (R), Morten Skydsgaard (K), Hans Okholm (SF). Morten Høgh (LA), Kuno Danielsen (DF), Jarl Gorridsen (V), Peter Sig Kristensen (EL) og Claus Løwe Klostergård (AL).

Chefredaktør Hans Krabbe fra Midtjyllands Avis får til opgave at styre debatten.