Eva Arrild har etableret blomsterbutik på Ansvej, hvor hun har åbent torsdag, fredag og lørdag.

Blomsterdekoratør popper op

Tekst og foto: Peter Bruvik-Hansen 

Eva Arrild etablerer pop-up butik på Ansvej, hvor hun den næste måneds tid vil servicere områdets beboere med unikke dekorationer og inspiration

SILKEBORG Efter 20 års beskæftigelse i blomsterbranchen, etablerede blomsterdekoratør Eva Arrild i foråret firmaet Arrild Living.

Her tilbyder hun med udgangspunkt i privaten - og firmabilen, som hun betegner som sit »rullende værksted« - forskellige former for indretnings- og dekorationsarbejder.

- Jeg begyndte at afholde kurser i blomsterbinding sidste efterår og jul. Det fortsatte i foråret men jeg vil gerne komme lidt længere ud med mit firma. Her kan en pop-up butik være en god mulighed for at vise, hvad man kan. Specielt hvis man ikke lige har lyst til at åbne en traditionel butik, siger Eva Arrild.

Hun har derfor lejet sig ind i en del af det tidligere solcenter på Ansvej i Silkeborg, hvor hun med udgangspunkt i det traditionelle blomsterhåndværk, forsøger at fremstille det meste fra bunden.

- Min grundtanke er, at det skal være smukt og æstetisk. Jeg forsøger at lade blomsterne tale for sig selv, og i mit arbejde »styler« jeg dekorationerne, så de passer til de enkelte hjem, siger Eva Arrild.