Robert Skov startede ude for U21-landsholdet. Foto: Martin Ballund

SIF-talenter bænket i landskampe

Fodbold På det seneste har Silkeborg IF-profilen Robert Skov haft stor succes på U21-landsholdet. Alligevel var kantspilleren bænket, da de danske talenter tirsdag aften spillede på udebane mod Polen i EM-kvalifikationen.

Det skete blandt andet for at give plads til Voel-drengen Kasper Dolberg, der var rykket ned fra A-landsholdet, men trods forstærkningen af Ajax-spilleren led U21-landsholdet et sjældent nederlag.

Polen sejrede 3-1 i en kamp, hvor Robert Skov blev skiftet ind midt i anden halvleg ved stillingen 2-0. SIF’eren nåede dog at gøre sig bemærket ved at lægge op til Nikolai Laursens reduceringsmål til 3-1 i overtiden.

Kasper Dolberg spillede hele opgøret mod Polen, mens Virklund-drengen Asger Sørensen, der nu spiller for tyske SSV Jahn Regensburg, blev taget ud kort inde i anden halvleg.

Det blev heller ingen stor Silkeborg-aften på U19-landsholdet, som Jeppe Okkels og Magnus Mattsson ellers begge er en del af. De to offensivspillere sad på bænken i hele kampen ude mod Kroatien, der blev besejret 5-2 i den sidste kamp i EM-kvalifikationen.

Med tre sejre vandt Danmark suverænt turneringen og er dermed klar til Elite Round, der skal spilles til foråret.