Linie 3 og Trine Gadeberg i Jysk Arena torsdag 23. november.

Linie 3 giver juleshow i Jysk Arena

MUSIK Nu er det igen ved at være tid til juleshows, og torsdag 23. november lukker Jysk Arena dørene op for et af årets første juleshows.

Den velkendte danske trio Linie 3 har partnet sig op med sangeren og skuespilleren Trine Gadeberg for at lave et brag af et juleshow med en blanding af gamle kendinge og nye sjove julesange - krydret med sketches og gensyn med klassiske karakterer. I 2012 var Linie 3 tilbage efter otte års pause med »Linie 3 live«, som i alt endte med at sælge over 150.000 billetter. Dengang var de også et smut forbi Jysk Arena, hvor der blev fuldt hus.

De bliver som altid akkompagneret af Jans Glæsels orkester, når de i løbet af december og november skal turnere rundt i Danmark med deres juleshow.