Foto: Colourbox

Film og foredrag om Fangekoret i Sejling

Sejling Onsdag den 22. november om aftenen er der film og foredrag i Sejling Sognehus med Louise Adrian om Fangekoret. Overskriften for foredraget er »At vinde over sig selv«.

»Man kan ikke vinde over fængselssystemet, men man kan vinde over sig selv«. Sådan udtrykker en af de indsatte i statsfængslet Vridsløselille den kamp, det har været for ham, som aldrig har sunget før, at lære at synge.

»Musikken viser nye veje og vækker lyst til at opgive den kriminelle karriere - men det er et langt og sejt forløb«, fortæller en anden. Korleder Louise Adrian fortæller om sig selv og sit arbejde med Fangekoret - de indsattes kamp for at ændre deres selvopfattelse og deres gryende glæde ved musik. Herefter vises dokumentarfilmen »Fangekoret«. Der er fri entrè.