Søren stemte med mor Mille

Marianne Brink 

SILKEBORG Søren Kristensen (S), der udfordrer Steen Vindum på borgmesterposten, havde allieret sig med sin 92-årige mor, Mille Kristensen, da han for lidt siden afgav sin stemme i Vestergadehallen i Silkeborg.

Selvom mor Mille synes, at det skal være hemmeligt, hvad hun har stemt, så vil hun godt anbefale Søren Kristensen som en god borgmester.

- Jeg tror, at han er et udmærket valg, og bliver han valgt, så håber jeg, at han vil arbejde for bedre forhold for de ældre og for skolerne, siger hun.

Søren Kristensen fik også sat sit kryds og resten af dagen, skal han arbejde hjemmefra på Gjessøvej. Her kommer Midtjyllands Avis på besøg for at se, hvordan man forbereder sig til en lang valgnat, inden han ligesom de andre lokale kandidater møder ind i valgcafeen på rådhuset på Søvej.