Musikgudstjeneste med Fangekoret i Funder Kirke på søndag. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Fangekor synger i Funder

Koret synger i kirken på søndag

MUSIK Det danmarksberømte fangekor fra Vridsløselille Statsfængsel kommer på besøg i Funder Kirke og synger ved en musikgudstjeneste på søndag.

Koret består af mænd, der er hærdet af livet, og som har noget på hjerte. Koret har eksisteret siden 1994. I 2004 kastede de sig ud i at lave en cd med forskellige danske kunstnere. Projektet fik megen medie-omtale og derefter blev der efterspørgsel efter Fangekoret også på den anden side af tremmerne. Direktoratet for Kriminalforsorgen lavede særlige udgangsregler for korsangere i 2005, og siden da har fangekoret sunget rundt i hele Danmark.

Koret vokser hele tiden og nye får mulighed for at komme med ud og synge, når de begynder deres udgangsforløb.