Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary kommer lørdag til Silkeborg for at uddele priser.

Royal prisfest

Uddelingen af Kronprinsparrets Priser finder lørdag aften sted i Jysk Musikteater i Silkeborg.

Prisuddelingen sendes direkte på DR1, hvor Stéphanie Surrugue og Kåre Quist er værter.

På scenen er musikalske navne som Shaka Loveless, Aura, Jærv, Bisse samt Aarhus Teater i selskab med Simon Kvamm og Marie Højlund. Formålet med prisuddelingen er at synliggøre og anerkende den ekstraordinære præstation inden for dansk, grønlandsk og færøsk kultur og socialt arbejde.

Der uddeles i alt fire priser: Kronprinsparrets Kulturpris, Kronprinsparrets Sociale Pris og to Stjernedryspriser. Modtagerne af Kulturprisen og den Sociale Pris offentliggøres ved prisuddelingen i Silkeborg.

I et tillæg, der er med Midtjyllands Avis i morgen fredag, kan du læse meget mere om prisfesten.