Holdet bag Cirkusrevyen 2018 er godt igang med forberedelserne. Fra venstre Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard, Ulf Pilgaard, Amalie Dollerup og Lisbet Dahl.

Dejlige weekendture til København med ophold på firestjernet hotel centralt i byen og billet til Cirkusrevyen i bedste kategori. Flere afgange hen over sommeren

Traditionsrige weekendture til Cirkusrevyen med Læserklubben

For rigtig mange mennesker er det blevet en årlig tradition at tage i Cirkusrevyen og lade sig underholde af det skrappe og dygtige hold skuespillere, der tager det gamle år op til revision.

Det er også blevet en fast tradition for Læserklubben at lave en række weekendture med bus henover sommeren til København, hvor hovedformålet er en tur på Bakken for at se Lisbet Dahl med besætning.

Hvert år er det store spørgsmål om revyen virkelig kan blive lige så sjov som sidste år - og som regel lykkes det.

Revyholdet er stort set som det plejer at være med Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard. Ny pige i klassen er Amalie Dollerup, som vi blandt andet kender som Amanda fra TV 2’s populære serie, Badehotellet.

Hele syv weekendafgange
Teknisk arrangør på Læserklubbens syv weekendture er også, som det plejer, Skave Turistfart. Hotel, forplejning og de fantastiske pladser på de første rækker i cirkusteltet, er også som sidste år - ja, selv prisen er fuldstændig den samme.

Samtlige ture er identiske bortset fra opsamlingen.

Afgang sidst på formiddagen. Den medbragte frokostsandwich spiser vi på Fyn, hvor der også lige er mulighed for at strække benene.

Herefter kører vi direkte til Absalon Hotel, der ligger i hjertet af København på Vesterbro, blot 250 meter fra Tivoli og tæt på både Rådhuspladsen og Strøget.

Klokken 17 kører vi med bussen, via Strandvejen, til Dyrehavsbakken i Klampenborg.

De bedste pladser
Vi begynder den fornøjelige aften på Restaurant Bakkens Perle, hvor den store aftenbuffet består af lune og kolde retter fra det danske køkken.

Så er det tid til at opleve verdens ældste forlystelsespark. Her hersker der altid en helt særlig stemning både blandt de mange forlystelse, men også i det nyeste afsnit af Bakken, hvor en næsten tro kopi af byen »Korsbæk« er lavet.

Klokken 21 skal alle være klar i Cirkusteltet for da begynder selve revyen. Vi sidder lige foran scenen med frit udsyn og klar til at modtage spiddende samfundssatire, sange og humørfyldte sketches.

Efter forestillingen, der slutter klokken 23.10, kører bussen os tilbage til Københavns centrum og hotellet.

Søndag kan vi nyde Absalons dejlige morgenbuffet og efterfølgende sætte bagagen i hotellets aflåste rum.

Første halvdel af dagen er der tid til egne oplevelser og hen på eftermiddagen samles alle ved hotellet for at køre mod Dragør på Amager, også kaldet Øresunds Perle. Vi nyder en kop kaffe ved bussen i den gamle bydel ved havnen og kigger lidt på de mange smukke historiske bygninger og de idylliske brostensbelagte stræder med gulmalede huse og røde tegltage.

Så går turen mod Midtjylland og med en pause undervejs er vi tilbage ved hjembyerne omkring klokken 21.30.

Ingen prisstigning
Prisen for denne weekendtur er for avisens abonnenter 2095 kroner per person i dobbeltværelse. Eneværelsestillæg på 395 kroner. Er du ikke abonnent på avisen kan du deltage for 2195 kroner per person i dobbeltværelse.

I prisen er inkluderet:

Buskørsel

Turleder

Frokostsandwich

Transport centrum-Dyrehavnsbakken t/r

Billet til Cirkusrevyen (bedste kategori)

Overnatning på det firestjernede Absalon Hotel

Morgenbuffet

Kaffe og udflugt til Dragør

Tilmelding til Læserklubben i Silkeborg på [email protected] eller på telefon 87 22 84 69.