Robert Skov spillede en stor kamp mod Brøndby. Foto: Martin Ballund

Stærk første halvleg ikke nok for SIF

Michael Helligsø 

Topholdet Brøndby hentede en 3-1 sejr på Jysk Park

FODBOLD Det blev heller ikke Silkeborg IF, der kunne bremse formstærke Brøndby.

Søndag aften hentede Superligaens førerhold på Jysk Park den ottende sejr på stribe, da SIF blev besejret med 3-1 foran 5777 tilskuere.

Det resultat vil man i den grad ærgre sig over hos hjemmeholdet, der spillede en fremragende første halvleg, hvor Brøndby var slemt på hælene. Men favoritterne fra Vestegnen satte tingene på plads i anden halvleg.

Davit Skhirtladze bragte ellers SIF’erne foran omkring den halve time, da han headede et hjørnespark i nettet, og anført af en sprudlende Robert Skov var værterne konstant farlige.

Kort før pausen var det tæt på at blive 2-0, da Skov efter endnu et fornemt soloraid kom i en god skudposition. Hans afslutning røg hen til Gustaf Nilsson, der fik bolden i nettet, men scoringen blev annulleret for offside.

Og få øjeblikke senere blev det i stedet 1-1. Helt ud af det blå var Teemu Pukki pludselig fri, og via Simon Jakobsen fik han bolden forbi Thomas Nørgaard i SIF-målet.

En hård skæbne for hjemmeholdet, der var klart bedst før pausen.

Til gengæld kom SIF’erne skævt ud til anden halvleg, hvor der kun gik et par minutter, før Brøndby kom foran.

Gregor Sikosek kiksede en clearing, og så kunne Kamil Wilczek nemt bringe favoritterne foran.

I den periode kunne SIF godt være kommet yderligere bagud. Hjemmeholdet fik dog samlet sig selv igen, og mod slutningen var det i et par tilfælde tæt på en udligning.

En storspillende Robert Skov var blandt andet tæt på i overtiden, men i stedet for et 2-2 mål lukkede Hany Mukthar kampen i de døende sekunder, da han scorede på et kontraangreb til 1-3.