Peter Sørensen havde svært ved at forstå, at SIF ikke fik point mod Brøndby. Foto: Martin Ballund

»Et af dansk klubhistories mest uretfærdige nederlag«

Michael Helligsø 

Peter Sørensen og Sammy Skytte følte, at SIF havde fortjent at vinde over Brøndby

FODBOLD Ærgrelsen var enorm i Silkeborg IF efter søndagens 3-1 nederlag mod Brøndby.

Manager Peter Sørensen mente endda, at hans hold klart havde fortjent at vinde kampen, hvis man ser bort fra perioden lige efter pausen, hvor gæsterne kom foran.

- Hvis du tager det kvarter ud, var der fem kvarter, hvor vi var klart bedst. Det er jeg selvfølgelig godt tilfreds med. Jeg synes, at spillerne havde stor ære af den her kamp. Nederlaget kandiderer til at være dansk klubhistories mest uretfærdige, sagde manageren, der var stolt af sine spillere.

- Vi spillede mod det hold, der forekommer at være Danmarks bedste over en meget lang periode. De har tromlet al modstand ned, og vi er lidt ramt af en mager pointhøst. Alligevel formåede mine relativt unge spillere at gå ud og spille den her kamp, som om det var os, der havde været altdominerende i Superligaen i lang tid. Vi dominerede på alle spillets parametre, siger manageren.

Han mente også, at SIF burde have fået straffespark til sidst til Mate Vatsadze, mens Ibrahim Moro skulle have haft frispark før Brøndbys føringsmål før pausen.

Den unge midtbanespiller Sammy Skytte mente ligeledes, at præstationen var til langt mere end nul point.

- Vi spillede rigtig godt. Vi tvang dem til at lave fejl. Jeg synes helt klart, at vi havde fortjent at få mere ud af den kamp, så det er pisseærgerligt, at vi står tilbage uden point, sagde han.