Nyt i sagen: Påvirket bilist smuttede efter uheld på Christian 8.s Vej

aF Jakob Munk Schmidt 

SILKEBORG/THEM En 46-årig mand fra Them blev fredag aften anholdt efter at være flygtet fra et færdselsuheld i Silkeborg.

Klokken 22.38 fik Midt- og Vestjyllands Politi anmeldelsen om, at en varebil på Christian 8.s Vej var kørt op bagi en personbil, der holdt for rødt lys ved Drewsensvej.

Bilen blev ført af en 27-årig kvinde fra Viborg. Sammenstøddet resulterede i, at den påkørte bil blev skubbet ud i krydset, men ikke desto mindre smuttede varebilen fra stedet, uden at føreren gav sig til kende.

Flugtbilen havde dog tabt den forreste nummerplade, og derfor lykkedes det hurtigt politiet at lokalisere varebilen til Them, hvor ejeren, den 46-årige mand, befandt sig.

Han blev mindre end en time efter uheldet anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev også sigtet for at være kørt fra uheldet. Politiet i Silkeborg oplyser, at manden erkendte at have kørt bilen.

Ved en ransagning af hans hjem fandt betjentene 26 gram skunk og et halvt gram hash, som den 46-årige også blev sigtet for besiddelsen af.