12 år i træk med overskud hos BSV

Peter A. Sørensen 

Bjerringbro-Silkeborg fortsætter stimen med sorte tal på bundlinjen. Direktør Frank Borch-Olsen og advokat Anders Munk Zacho træder ind i bestyrelse

HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold A/S er dansk mester i håndboldøkonomi. For ved den ordinære generalforsamling kunne selskabet for 12. gang på 12 år præsentere sorte tal på bundlinjen.

Det resultat kom efter en sæson, hvor BSV’erne vandt en Super Cup-titlen, var med i Champions League, hvor holdet gik videre til 1/8-finalen fra den sværeste gruppe i Champions League-historien, samt endte med bronzemedaljer i den danske liga.

Overskuddet blev på 31.449 kroner efter skat.

- I et marked, hvor vi har utroligt mange typer af konkurrenter, er jeg særdeles tilfreds med, at vi endnu engang har formået at lave plus på bundlinjen. Tophåndbold i Bjerringbro-Silkeborg er ikke en selvfølge, men med involvering af flere og flere værdiskabende samarbejdspartnere, og med en kæmpe indsats fra vores administration og salgsfolk, nåede vi atter i mål, siger bestyrelsesformand Kjeld Morsbøl.

Egenkapitalen i Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold A/S er i det seneste regnskabsår vokset til 4.292.307 kroner, og selskabet lever dermed op til Dansk Håndbold Forbunds krav til egenkapitalen.

Kontinuitet er et nøgleord

- I forlængelse af »Det nye Bjerringbro-Silkeborg« fra 2014 har vi - såvel på som udenfor banen – arbejdet målrettet på at skabe kontinuitet i, hvad vi foretager os. Det skaber ro og overblik til udvikling, så vi kan tilbyde vores samarbejdspartnere, spillere, ledere og administration bedst mulige betingelser for at performe, fortsætter Kjeld Morsbøl.

Ændringer i bestyrelsen
Efter Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold A/S’ generalforsamling blev et par ændringer foretaget i bestyrelsen: Administrerende direktør i DGI, Søren Brixen bliver ny næstformand. Desuden indtræder direktør Frank Borch-Olsen samt advokat Anders Munk Zacho i bestyrelsen i stedet for adm. direktør Jan Bøgh og Plant Manager Freddie Andreassen, der således udtræder af bestyrelsen.