Lysende outdoor-aften i Virklund

VIRKLUND Den ret nystiftede forening, Virklund Outdoor, arrangerede i weekenden »Familie Light Ride« på cykel. 40 børn og voksne var mødt op til en spændende novemberaften. Med cykler pyntede med juletræskæder, knæklys og reflekser i alle regnbuens farver stod den på lysparade i den omkringliggende natur og på Virklunds gader og stræder.

- Vi ville gerne vise, at selv om det er mørkt og koldt, kan man sagtens stadig lave fede familieaktiviteter i det fri, siger Frederik Just fra Virk-lund Outdoor.

Dagen sluttede indendørs med varm suppe og hygge i Virklund Boldklubs lokaler.

Arrangementet markerede afslutning på første sæson for den ny foreningen, der er kommet rigtigt godt fra start.

- Vi var meget spændte, da vi søsatte der her projekt i foråret. Men vi må sige, at vi har virkelig oplevet stor tilslutning til vores arrangementer. Vi oplever, at der er rigtig mange, der gerne vil med ud og bruge den natur, som omgiver Virklund. Det, at man har nogle at gøre tingene sammen med, gør det sjovere og nemmere at lokke hele familien med, siger Stine Lyngs, som er en af initiativtagerne.

Aktiviteter spænder bredt fra lystfiskeri over »nak og æd« til mtb, O-løb og leg og træning i naturen.

Næste år fortsætter Virklund Outdoor med nye familieaktiviteter. I januar er aktiviteten »Træn, leg og grin med dine børn«.

Desuden er der nedsat en arbejdsgruppe, som vil arbejde hen imod en fælles grejbank i Virklund, og der er planer om at begynde at udbyde voksen-aktiviteter.