Parfumeriet har fået et facelift

Tekst og foto: Peter Bruvik-Hansen 

Flere mandlige kunder er sammen med teenagere med til at øge presset på Parfumeriet, hvor indehaver Kristine Grønne har udvidet klinikkens muligheder for behandling og renoveret facaden

UDVIDELSE I godt en måneds tid har bygningen, der blandt andet rummer Parfumeriet på Tværgade været gemt bag byggestillads og presenning.

Årsagen har været en gennemgribende renovering af facaden, og som indehaver Kristine Grønne bemærker, har hun og personalet nærmest arbejdet i en hule, som kunderne har haft svært ved at finde.

Men arbejdet med at give bygningen, der er fra 1894, et facelift, har været det hele værd, konstaterer Kristine Grønne.

- Det har taget lang tid, for vi har haft et ønske om at bevare den oprindelige stil. Det har ikke været muligt at sandblæse de gamle facadesten, så derfor er stenen blevet slebet rene.

- Ifølge Sylan, som vi har benyttet til arbejdet, har de fjernet ni lag maling og lappet rigtigt mange steder. Men resultatet er jo fantastisk, siger Kristine Grønne.

Indenfor i den kombinerede butik og klinik har Kristine Grønne også brugt de seneste uger på at indrette et nyt behandlingslokale.

Sammen med nyansættelsen af endnu en kosmetolog vil det fremover kunne aflaste klinikkens øvrige behandlingslokaler, der er i øjeblikket har stor efterspørgsel.

- Vi har travlt, så det er rart med et supplement til de lokaler, vi har i forvejen, siger Kristine Grønne og tilføjer.

- Vi får flere og flere mandlige kunder. Ikke kun fra Silkeborg, men faktisk også fra Aarhus, Og så er der flere teenagere - både piger og drenge - der kommer for at få behandlet deres hud, siger hun.