Så det tid til Aquas julemarked

SILKEBORG Julen nærmer sig, og Aqua Akvarium & Dyrepark åbner igen dørene til julemarked lørdag den 2. december.

- Vi glæder os meget til at byde alle vores gæster velkommen til en ekstra oplevelse her i december. Med vores julemarked har vi skabt et frirum, hvor vores gæster kan stresse af i en ellers travl måned. Det bliver en dag med hygge, julestemning og – med lidt held – vores nyfødte vildsvineunger, fortæller Knud Bundgaard, administrerende direktør på Ferskvandcentret.

Til Aquas julemarked kan du blandt andet gå en tur i parken, se odderfodring og opleve fisk i rørebassinet.

Indenfor er der opsat boder, hvor man kan smage, dufte og købe ting til julen. Man kan blandt andet købe håndlavede nisser, dekorationer og brugskunst samt få masser af inspiration til julebordet med smagsprøver på småkager og brændte mandler. Der er også mulighed for, at du kan tage dette års juletræ med hjem samt møde julemanden, der er interesseret i, hvad børnene ønsker sig i år.

Hele dagen kan børnene møde maskotten Villy, tage på skattejagt, hvor de kan tegne vintertegninger til tegnekonkurrencen.

Og når maven så knurrer, kan man nyde en af de mange retter i caféen blandt andet æbleskiver og gløgg.