Sort blues-tornado

Risager og Co er netop kåret som bedste bluesband ved European Blues Award og er på vej til Silkeborg

MUSIK Det er blues og rock fra toppen af den danske superliga, som lørdag aften kan opleves på Rampelys. Her står B’Sharp bag en koncert med Thorbjørn Risager og det syv mand store band The Black Tornado.

Thorbjørn Risager modtog for et par år siden prisen for »Årets Danske Bluesudgivelse« ved Danish Music Awards. Det var efter albummet »Dust & Scratches«. Thorbjørn Risager and The Black Tornado fik endnu en pris til samlingen i weekenden - nemlig European Blues Award for bedste bluesband. I år udkom albummet »Change My Game« og her skiftede Risager og den sorte tornado spor fra blå blues til mere rockinspireret blues.

Bandet har 13 år på landevejen og et utal af koncerter bag sig. I årenes løb Thorbjørn Risager and The Black Tornado turneret i det meste af Europa med afstikkere til så forskellige steder som Indien og Canada. Lørdag aften gælder det Rampelys i Silkeborg.