Julejazz i verdensklasse

af Christian Kloch Larsen 

Julekoncert med Jesper Bodilsen og Mads Mathias Julekvartet i Sejs-Svejbæk Kirke

MUSIK Sidste år udgav bassisten Jesper Bodilsen julealbummet »Santa Claus is coming to town«, hvorpå han samlede en håndfuld musikalske legekammerater fra Italien, hvor han bor i dag, og fra Silkeborg, hvor han er født og opvokset.

Albummet høstede mange anmelderroser. Her i avisen gav vi »Santa Claus is coming to town« fem ud af seks stjerner og kaldte det for »en stor julegave til jazzfans«.

Nu får jazzfans i Silkeborg lejlighed til at pakke gaven op til at nyde julejazzen live med Jesper Bodilsen i selskab med Silkeborg-crooneren Mads Mathias, som netop var blandt de musikere, som var med på julealbummet.

Det sker ved en julekoncert torsdag 7. december i Sejs-Svejbæk Kirke med Mads Mathias og Jesper Bodilsen Julekvartet.

Koncerten er denne uges anbefaling. Her på kulturredaktionen er vi allerede begyndt at julehygge ved at genhøre »Santa Claus is coming to town«.

Et julejazzalbum af international klasse, som ud over par af de klassiske, amerikanske julesange som »Let it snow«, »The Christmas song«, »Have yourself a merry little Christmas« og selvfølgelig titelnummeret »Santa Claus is coming to town« også byder på lækre arrangementer af »Nu er det jul igen«, »Et barn er født i Bethlehem« og »En rose så jeg skyde«.