Tyve gik efter PH-lamper i villa

SILKEBORG Det var formentlig lamperne, tyvene havde udset sig, da de torsdag eller fredag brød ind i en villa på Søvænget i Silkeborg.

En rude blev aflistet, og så kunne gerningmændene forsyne sig fra huset med tre PH-lamper. De var henholdsvis af messing, bruneret messing og krom. Politiet oplyser, at lamperne har en værdi af cirka 50.000 kroner.

De seneste dage er der begået indbrud på flere adresser i Silkeborg. Torsdag eller natten til fredag blev der fra et kontor i Hostrupsgade stjålet cirka 8000 kroner.

På Jacob Paludans Vej var der i løbet af fredagen uvelkomment besøg i et hus. Skabe og skuffer blev gennemrodet. Tyven stak af med to bærbare computere af mærkerne Lenovo og HP.

Fredag eller lørdag var der indbrud i en villa på Balle Kirkevej. Gerningsmanden stjal flere armbåndsure, oplyser politiet i Silkeborg, som senere modtager en komplet opgørelse over det stjålne.

I løbet af lørdag aften brød en ukendt gerningsmand ind i et hus via et kældervindue på Sølystvej. Han stjal en computer, smykker og en tegnebog med diverse kort og personlige papirer.