Julestue med klip og knas i Kulturhuset

SILKEBORG Lørdag 9. december byder Kulturhuset på Hostrupsgade velkommen til en god, gammeldags julestue for barnlige sjæle i alle aldre.

Nørkle-gruppen, der normalt mødes om torsdagen, sørger denne eftermiddag for at fylde huset med duften af jul, og kreativiteten slippes løs med fremstilling af julepynt, julegaver, og hvad julen ellers kan inspirere til.

Kulturhuset sørger for materialer til klip og klister, ligesom der selvfølgelig er lækkert juleguf til maven og kaffe på kanden. Som alle husets andre aktiviteter er det hele ganske gratis - man skal blot medbringe sit gode julehumør og eventuelt en saks.

Og skulle man spille et instrument, er man mere end velkommen til at låne Kulturhusets scene og give den hyggelige klippedag lidt ekstra julelyd.