Økonomisk gaveregn over de ansatte i Jysk

Jakob Munk Schmidt 

Butikspersonale belønnes med bonus på grund af fremgang i danske Jysk-forretninger

øKONOMI Efter et godt år i Jysk kan de ansatte i kæden danske butikker se frem til en ekstra stor bonus på 14.500 kroner i gennemsnit.

For nylig præsenterede Jysk Group et rekordoverskud på 3,3 milliarder kroner, men det er ikke kun ejer Lars Larsen, der har grund til at glæde sig.

Fremgang i de danske Jysk-butikker betyder nemlig, at de butiksansatte i år kan glæde sig over en kontant bonus på 14.500 kroner i gennemsnit.

Bonussen er udregnet, efter hvor stor fremgangen har været i den enkelte butik, men countrymanager for Jysk i Danmark, Bo Viktor Andersen, glæder sig over, at Jysk kan udbetale bonus til de ansatte i alle danske butikker.

- Det er jo et bevis på, at alle har gjort det godt, og jeg er rigtig glad for, at alle butiksansatte får en kontant bonus for deres fantastiske indsats, siger Bo Viktor Andersen.

Deler otte procent
Bonus-systemet i Jysk fungerer helt enkelt på den måde, at de ansatte i hver enkelt Jysk-butik deler otte procent af den omsætningsfremgang, butikken har haft i forhold til året før.

Det betyder, at der i år udbetales mellem 5000 og 32.000 kroner til de ansatte, der har arbejdet mindst et helt kvartal af hele regnskabsåret.

- For Jysk er det vigtigt, at vi har et simpelt bonussystem, som er nemt for medarbejderne at gennemskue. Samtidig tror vi på, at medarbejderne bliver ekstra motiverede, når de bliver belønnet for den succes, de er med til at skabe.

- Jeg er ikke i tvivl om, at det er en medvirkende årsag til, at vores kunder generelt føler sig godt behandlet og gerne vil handle hos os igen, siger Bo Viktor Andersen.

Udover bonus i form af ekstra løn blev de Jysk-ansatte traditionen tro fejret med en fest for alle ansatte. Den blev i år afholdt i Odense Congress Center lørdag 11. november.