Silkeborg-dommer stopper i Superligaen

Michael Helligsø 

35-årige Dennis Mogensen har kun én kamp tilbage som dommer. Han glæder til at bruge mere tid med familien

FODBOLD Efter 20 år som dommer lægger Dennis Mogensen fra Silkeborg fløjten på hylden.

Opgøret på mandag mellem Randers FC og FC Midtjylland bliver karrierens sidste Superligakamp for den lokale dommer, der oprindelig kommer fra Kragelund.

Den 35-årige midtjyde er afklaret med sit stop, og han ser frem til at bruge mere tid med familien.

- Jeg er ved at være klar til at kaste mig over helt andre projekter end dommergerningen. Selvom jeg altid har været topmotiveret til mine Superliga-kampe, har jeg den seneste tid valgt at prioritere arbejde og familie højere.

- Jeg kommer til at savne kampene og kollegerne - men jeg ser virkelig også frem til at kaste mig over andre projekter og selvfølgelig til at kunne bruge endnu mere tid sammen med familien og mine tre små børn, siger Dennis Mogensen til dbu.dk.

Han nåede at have mere end 500 nationale og internationale dommeropgaver. I Superligaen nåede han at dømme 57 gange..

Dennis Mogensen byttede for nogle år siden bopælen i Silkeborg ud med Holstebro, men han er stadig medlem af Silkeborg Fodbolddommerklub.