Silkeborg-Voel henter stortalent hos FCM

Peter A. Sørensen 

Louise Ellebæk bliver løst fra sin kontrakt og skifter til Silkeborg-Voel

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel KFUM’s ligakvinder har længe jagtet forstærkninger til bagkæden, og fra sommer kommer der nyt blod til truppen.

Det er 19-årige Louise Ellebæk, der skifter fra FC Midtjylland til Silkeborg-Voel på en to-årig kontrakt.

Ellebæk har allerede haft en flot karriere og var senest med landsholdet ved sommerens U19-slutrunde. Cheftræner Jakob Andreasen spår hende også til at blive en del af A-landsholdet i fremtiden.

Derfor glæder det ham, at Louise Ellebæk bliver en del af truppen i Søhøjlandet.

- Vi henter en ung spiller, der er den bedste i sin årgang. Louise Ellebæk er en meget stærk skytte på venstre back, som jeg er sikker på kan byde ind med meget godt på holdet. Hun har gang i en god udvikling, og det er jeg sikker på vil fortsætte. Derfor er jeg ikke i tvivl om, at hun bliver en profil i ligaen på sigt, siger Jakob Andreasen.

Også Louise Ellebæk glæder sig over skiftet til Silkeborg-Voel. Ellerbæk kom ellers i starten af januar i år på en to-årig aftale hos FC Midtjylland, men i denne sæson er det foreløbig kun blevet til seks kampe og ni mål. Derfor bliver den kontrakt revet i stykker til sommer.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Silkeborg-Voel efter nogle gode år i FCM. Det virker som det helt rigtige for mig på nuværende tidspunkt, hvor jeg forventer at udvikle mig rigtig meget i den næste tid og selvfølgelig bidrage med noget godt på holdet, siger Louise Ellebæk.

Bagspilleren startede sin håndboldkarriere i barndomsklubben HF Mors. I en alder af 12 år rykkede hun til Thisted IK, inden hun som U16-spiller tjekkede ind på idrætsefterskolen ISI i Ikast. Det blev et succesfuldt efterår med FCM U16, som kulminerede med DM-guld.