Robert Skov var blandt de bedste i Superligaen

Peter A. Sørensen 

SIF’eren er i top-8 over de bedste i efteråret

FODBOLD Tipsbladet har som vanligt kåret efterårets profil i Superligaen på baggrund af stemmer fra de 14 trænere. I år tilfaldt hæderen Emiliano Marcondes fra FC Nordsjælland, der fik 52 point - 14 flere end Brøndby IF’s Christian Nørgaard, mens Hobros Pål Alexander Kirkevold fik 29 point.

SIF har fået en spiller med på listen. Det er kantspilleren Robert Skov, der har fået fire point og slutter som nummer otte.

Hver træner skulle afgive fem stemmer, og Skov fik et point fra Kent Nielsen, OB og Christian Lønstrup, FC Helsingør, og to point fra Randers-træner Ricardo Moniz.

SIF-træner Peter Sørensen gav fem stemmer til Pål Alexander Kirkevold, fire til Marcondes, tre point til OB’s Sten Grytebust, to point til FCK’s Benjamin Verbic og et til Christian Nørgaard i Brøndby.