Årets gang i billeder på gaden

Christian Kloch Larsen 

Silkeborg-kalenderen er traditionen tro et fint miks af naturbilleder og foto af årets begivenheder

SILKEBORG Silkeborg-kalenderen 2018 er på gaden, og med den kan man ikke bare følge med i dage, uger og måneder i det kommende år.

Man kan også nyde nogle flotte foto, som skildrer årets gang i Silkeborg, hvor der er måneder med sne og solskin, og træer, der står nøgne, grønne og gyldne i Søhøjlandet.

Igen i år er det fotograf Per Pedersen, har stillet skarpt på kalenderåret, og traditionen tro ser Silkeborg-kalenderen ikke kun fremad mod det nye år, men giver også et tilbageblik på det år, som vi nu er på vej ud af, i et fint miks af smukke naturbilleder og foto fra nogle af årets helt store begivenheder.

Forsiden er et festligt fyrværkeri over Silkeborg Langsø og er naturligvis fra den store Regatta-fest i august. Blandt de øvrige mindeværdige begivenheder i året, der snart er gået, er genrejsningen af Silkeborg Slot i juli og indvielsen af det nye torv i august.

Silkeborg-kalenderen kan blandt andet købes hos boghandlerne i byen.