Officielt: Knudsen forlænger med BSV

Peter A. Sørensen 

Michael V. Knudsen har som ventet forlænget sin aftale med Bjerringbro-Silkeborg

HÅNDBOLD Michael V. Knudsen har forlænget sin aftale med Bjerringbro-Silkeborg.

- Jeg føler stadigvæk, at jeg har noget at bidrage med. Jeg nyder hverdagen i klubben, og vi spiller med i toppen. Vi har klare mål, om at vi skal vinde, og det er det, jeg brænder for.

- Jeg har været med til at starte noget nyt op her i Bjerringbro-Silkeborg, og jeg har været en vigtig brik i de seneste år, så det var nærliggende at fortsætte. Der var mange interessante tilbud andre steder fra, og det var inde i mine overvejelser, men jeg brænder virkelig for projektet, så det giver mest mening at fortsætte, fortæller Michael Knudsen, der sammen med familien er faldet rigtig godt til i Silkeborg

Også Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner, Peter Bredsdorff-Larsen, glæder sig over at råde over en af 888Ligaens største profiler i endnu en sæson.

- Jeg smiler ved tanken om, at mange for fire år siden troede, at det ville blive svært for Michael Knudsen at komme tilbage til Danmark. Det er kun en fornøjelse at se, at Knudsen stadig fungerer fysisk og stadig er med på et højt niveau spillemæssigt.

- På det grundlag er det helt naturligt at fortsætte samarbejdet. Der er stadig masser af energi og lyst at spore hos Michael. Han har været en væsentlig del af opbygningen af det her hold og en stor del af successen. Derfor er det kun glædeligt, at det er lykkedes at lave en ny aftale, mener Peter Bredsdorff-Larsen.